De tous côtés s'élèvent des doléances sur la coeur sanguinolente des écrits modernes. Les cruautés, les supplices, les gens jetés à la mer, les pendus, les gibets, les condamnés, les atrocités chaudes et froides, les bourreaux, tout est devenu bouffon! Naguère, le public ne voulait plus sympathiser avec les jeunes malades, les convalescents et les doux trésors de mélancolie contenus dans l'infimerie littéraire. Il a dit adieu aux tristes, aux lépreux, aux langoreuses élégies. Il était las des bardes nuageux et des sylphes, comme il est aujourd'hui rassasié de l'Espagne, de l'Orient, des supplices, des pirates et de l'histoire de France walterscottée.
Honoré de Balzac
 
Perfil de Oriol Canamasas, Pep
Oriol Canamasas, Pep

Informació de contacte

Oriol Canamasas, Pep
...
3.13
973 70 31 09
Concertar per correu electrònic.
www.peporiol.com/www.peporiol.com/INICI.html
Unitat de Comunicació
Facultat de Lletres
Plaça Víctor Siurana 1,
25003 - Lleida

Informació addicional

Cervera (La Segarra,  1958).

Doctorant en Comunicació, Art i Educació, títol de DEA per la UAB (2006), llicenciatura en Ciències de la Informació secció Publicitat per la Universitat Autònoma de Bellaterra (1983). Disseny gràfic i fotografia a l'Escola Elisava del C.I.C. de Barcelona (1979 fins 1981). Curs de Metodologia de la Programació d'Ordinadors a les dependències d'Honeywell Bull a Barcelona (1976, 400 hores).

En treballs de so utilitza: Pro Tools, Cubase, Cakewalk, els programes de la suite ADOBE; en grafisme: Adobe Illustrator, Coreldraw, Photoshop  En 3D: 3d Studio, 3d MAX, Poser, Bryce; en edició de vídeo: EDIT, Speed Razor, After Effects, Avid, Director o Adobe Première; en interactius: Flash  Ofimàtica: Suite Office, Adobe Acrobat.

Ha estat professor del Grau Superior d’Imatge i So de l’IES La Caparrella de Lleida (1998 – 2001) i actualment és professor de la Universitat de Lleida des de 2003.

També treballa com a independent en tasques de consultoria per la paeria de Lleida i la UdL en el complex MAGICAL i per al Conselh Generau d’Aran en la conceptualització de l’espai de televisió de les valls. Ha estat cap de programes i de realització (2003-2007) del canal Lleida Televisió. Ha treballat en la realització, l’edició, el doblatge o la subtitulació de nombroses sèries i productes de quiosc. També ha dirigit diverses obres de teatre i òperes de petit format.

Informació General

Departament

Sessió