La consciència històrica és una manera de conèixer-se a si mateix. (...) Anar cap al passat és anar cap a nosaltres mateixos.
H.G. Gadamer
 
Perfil de Oriol Canamasas, Pep
Oriol Canamasas, Pep

Informació de contacte

Oriol Canamasas, Pep
...
3.13
973 70 31 09
Concertar per correu electrònic.
www.peporiol.com/www.peporiol.com/INICI.html
Unitat de Comunicació
Facultat de Lletres
Plaça Víctor Siurana 1,
25003 - Lleida

Informació addicional

Cervera (La Segarra,  1958).

Doctorant en Comunicació, Art i Educació, títol de DEA per la UAB (2006), llicenciatura en Ciències de la Informació secció Publicitat per la Universitat Autònoma de Bellaterra (1983). Disseny gràfic i fotografia a l'Escola Elisava del C.I.C. de Barcelona (1979 fins 1981). Curs de Metodologia de la Programació d'Ordinadors a les dependències d'Honeywell Bull a Barcelona (1976, 400 hores).

En treballs de so utilitza: Pro Tools, Cubase, Cakewalk, els programes de la suite ADOBE; en grafisme: Adobe Illustrator, Coreldraw, Photoshop  En 3D: 3d Studio, 3d MAX, Poser, Bryce; en edició de vídeo: EDIT, Speed Razor, After Effects, Avid, Director o Adobe Première; en interactius: Flash  Ofimàtica: Suite Office, Adobe Acrobat.

Ha estat professor del Grau Superior d’Imatge i So de l’IES La Caparrella de Lleida (1998 – 2001) i actualment és professor de la Universitat de Lleida des de 2003.

També treballa com a independent en tasques de consultoria per la paeria de Lleida i la UdL en el complex MAGICAL i per al Conselh Generau d’Aran en la conceptualització de l’espai de televisió de les valls. Ha estat cap de programes i de realització (2003-2007) del canal Lleida Televisió. Ha treballat en la realització, l’edició, el doblatge o la subtitulació de nombroses sèries i productes de quiosc. També ha dirigit diverses obres de teatre i òperes de petit format.

Informació General

Departament

Sessió