Notre art est, comme la nautre, composé d'une infinité d'éléments: le dessin donne un squelette, la couleur est la vie, mais la vie sans le squelette est une chose plus incomplète que le squelette sans la vie.

Honoré de Balzac
 
Perfil de Capdevila Capdevila, Joaquim
Capdevila Capdevila, Joaquim

Informació de contacte

Capdevila Capdevila, Joaquim
...
1.23
973 70 31 59
Concertar per correu electrònic.
Unitat de Comunicació
Facultat de Lletres
Plaça Víctor Siurana 1,
25003 - Lleida

Informació addicional

Maldà (l´Urgell), 1967.

Llicenciat en filologia catalana i en psicologia i doctor en lingüística. Ha estat coeditor i coautor del llibre La festa a Catalunya. La festa com a vehicle de sociabilitat i d´expressió política(Publicacions de l´Abadia de Montserrat, 1997), coautor del volum Societat Catalana, Societat Limitada? (El Cep i la Nansa, 2007), i és autor dels llibres Tàrrega (1898-1923): economia, política i imaginari (Biblioteca Abat Oliba 284, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2008) i Art i catalanisme: entre la inquietud regeneradora i la voluntat institucionalitzadora. Josep Güell ( 1899-1930 ): escrits (Col. Natan Estudis, Ajuntament de Tàrrega 2008). Ha obtingut la Borsa d´Estudis Eusko-Ikaskuntza-Institut d´Estudis Catalans pel treball Les lluites pel ben parlar i contra la blasfèmia a Catalunya i al País Basc en el marc del seu despertament nacional (2004)

En el camp de l´ensenyament, ha exercit com a professor de Linguïstica i de Semiòtica i de Teoria de la Comunicació a la Universitat de Barcelona. Actualment, és professor de Semiòtica i de Psicologia de la Comunicació a la Universitat de Lleida.

Informació General

Departament

Sessió