És clar que tot això és veritat, però no fa gens cara d'ésser-ho quan és dit com ho diu l'autor, a base de crits i d'afirmacions dogmàtiques i d'amuntegar un confetti de fets no demostrats amb una prodigiosa incapacitat de raonament: No crec que en tot el llibre hi hagi una conjució consecutiva ben aplicada.
Gabriel Ferrater

 

Organigrama

Cada tres anys, segons estableixen els estatuts de la UdL i el reglament intern del Departament, el Consell del Departament de Filologia Catalana i Comunicació escull per votació el seu equip directiu, format pel director, el secretari acadèmic i el coordinador d'estudis de cada titulació. Aquests càrrecs, junt amb els caps de cadascuna de les unitats del Departament (Llengua, Literatura i Comunicació Audiovisual), a més d'una representació del PAS i de l'estudiantat, formen la Junta directiva del Departament. La Junta, amb la resta de professors del Departament (alguns dels quals exerceixen altres càrrecs fora del Departament) i una representació de l'estudiantat, constitueixen el Consell del Departament.


Equip directiu

  • Direcció: Dr. Miquel Pueyo París -  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Secretaria acadèmica: Dra. Laura Bergés Saura - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  
  • Coordinador de titulació dels estudis de Filologia Catalana: Dr. Jordi Suïls Subirà - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Coordinació de titulació dels estudis de Comunicació: Dr. Jordi Nieto Ferrando - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.Secretaria administrativa
La Secretaria administrativa realitza tasques de suport administratiu i de gestió econòmica per al professorat en la seua activitat reglada docent i de recerca.

Secretària administrativa:
Rosa Maria Roigé BalcellsAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dades postals:
Correu-e:    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Correu-p:   Plaça Víctor Siurana, 1. 25003 Lleida
Despatx:     2.36
Tel.:            973.70.21.16
Fax.:           973.70.20.54


Junta directiva
La direcció del Departament, juntament amb els caps d'unitat i una representació de l'estudiantat i del PAS, formen la Junta directiva del Departament, que es reuneix periòdicament.

  • Equip directiu: direcció, secretaria acadèmica i coordinació d'estudis.
  • Representació del PAS: Secretaria administrativa.
  • Caps de les Unitats de Llengua, Literatura i Comunicació Audiovisual.
  • Representació de l'estudiantatUnitats i àrees de coneixement
El Departament, d'acord amb les seues necessitats acadèmiques, s'organitza en tres unitats, que reuneixen els estudis existents: la Unitat de Llengua, la Unitat de Literatura (on s'integra Teoria de la Literatura) i la Unitat de Comunicació Audiovisual. Aquestes unitats es poden reunir a petició de qualsevol dels seus membres. Els caps de les unitats del Departament són:CatedràticsDirectors de càtedresAltres càrrecs
En l'actualitat, el Departament participa en la redacció dels plans estratègics, de Facultat i d'Universitat, a través dels quals hi ha el compromís de debatre la política acadèmica que cal seguir en els propers anys, orientar les accions tant educatives com professionals que calgui portar a terme, i la corresponent implicació del Departament.

  • El Dr. Ramon Sistac és el representant del Departament de la Coordinadora d’Estudis Universitaris de Filologia Catalana

Informació General

Departament

Sessió