Els poetes imiten Homer, no la natura.

Tzevetan Todorov
 

Notícies 2003-2004

II Medalla de l'IES Màrius Torres al Dr. Joan Veny

DIA 26 de Març 2004: II Medalla de l'IES Màrius Torres al Dr. Joan Veny(Lleida), presentat pel Dr. Ramon Sistac.

Visiteu-ne el Web.

Doctorat Honoris Causa per la UdL a Josep Vallverdú i Jordi Solé Tura

DIA 18 de Març 2004: Doctorat Honoris Causa per la UdL a Josep Vallverdú i Jordi Solé Tura (Lleida), amb laudatio del Dr. Miquel Pueyo i l'edició del llibre recordatori de l'acte: 61 ninots de Josep Vallverdú.

Consulteu-ne el Dossier de premsa.

Taula rodona sobre Josep Vallverdú

DIA 16 de Març 2004: Taula rodona sobre Josep Vallverdú: mestre, escriptor, traductor amb Joan Veny, Miquel Viladegut, Anna Cristina Mora, Manel Lladonosa, i Ramon Sistac com a moderador (16 de març).

Consulteu-ne el Dossier de premsa.

L'Oficina de Llengua i Literatura de Ponent i el Pirineu al programa de TV

DIA 26 de Febrer 2004: L'Oficina de Llengua i Literatura de Ponent i el Pirineu al programa de TV Campus 33, a l'espai "Recerca", patrocinat per la Fundació Catalana per a la Recerca, sobre l'Oficina de Llengua i Literatura de Ponent i el Pirineu. El Dr. Ramon Sistac dóna notícia de les investigacions dialectològiques que dirigieix sobre la zona i el Dr. Xavier Macià presenta laBiblioteca Literària de Ponent i les altres publicacions de l'Oficina.

Dr. Miquel Pueyo (resolució CCA/41/2004)

El Dr. Miquel Pueyo, director del Programa de Planificació Lingüística de la Generalitat de Catalunya (resolució CCA/41/2004). Aquestes són les sevesfuncions.

Consulteu-ne el Dossier de premsa

President del Consell de Centre de Normalització Lingüística de Lleida

A proposta de la Paeria, el Dr. Xavier Macià ocupa (Gener 2004) el càrrec dePresident del Consell de Centre de Normalització Lingüística de Lleida.

Consulteu-ne el Dossier de premsa

Informació General

Departament

Sessió